Warta Perusahaan

  • Prosedur Operasi Saring Pencét

    (1) Pra-saringan pamariksaan 1. Sateuacan dioperasikeun, parios naha saluran pipa inlet sareng outlet, naha sambunganana kabocoran atanapi sumbatan, naha pipa sareng filter press plate frame sareng lawon filter tetep bersih, sareng naha pompa inlet cair sareng klep normal. 2. Pariksa whethe ...
    Maca deui
  • Operasi Pencét Saring

    1. Pencét pelat saringan: sambungkeun catu daya, mimitian motor teras pencét pelat saringan pencét saringan. Nengetan mariksa jumlah pelat saringan sateuacan mencét pelat saringan, anu kedah nyumponan sarat. Henteu aya masalah asing antara permukaan panyegelan ...
    Maca deui